Foto: Shutterstock
Svētdien, 3. janvārī, Rēzeknē kāds vīrietis mēģinājis nozagt auto, bet pēc pāris simtiem metru avarējis, ietriecoties trīs citos spēkratos, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Incidents noticis ap pulksten 12:20 Rēzeknē, Blaumaņa ielā. Kāds automašīnas "Audi" īpašnieks iedarbinājis savu spēkratu un uz īsu brīdi atstājis to bez uzraudzības, lai dotos atpakaļ mājās kaut ko paņemt.

Tajā brīdī garām automašīnai gājis kāds cits vīrietis, kura uzmanību pievērsusi iedarbināta un bez uzraudzības esošā automašīna "Audi". Garāmgājējs neesot ilgi domājis, iesēdies automašīnā un devies projām. Policija informē, ka tālu viņam aizbraukt neesot izdevies, jo jau pēc pāris simts metriem nelikumīgais "Audi" vadītājs iebraucis stāvošās BMW, "Audi" un "Ford" markas automašīnās.

Negadījumā kājas traumu guvis 1988. gadā dzimis vīrietis, kurš avārijas brīdī atradies pie "Ford" auto stūres.

Notikuma vietā ieradusies policija un aizturējusi nelikumīgo šoferi - 1969. gadā dzimušu vīrieti. Policija atklāj, ka autozaglis bija ieslēdzies automašīnas salonā un nav gribējis no tā izkāpt.

Likumsargi pauž cerību, ka nepatīkamā pieredze "Audi" īpašniekam liks turpmāk neatstāt savu spēkratu bez pieskatīšanas. Tāpat policija vērš citu autovadītāju uzmanību mācīties no konkrētā gadījuma un neatstāt bez pieskatīšanas savu transportlīdzekli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!