Aizdomās par daudzfunkcionālās halles "Arēna Rīga" līdzīpašnieka Igora Ivanova dzīvesbiedres Ellas slepkavību aizturētais un vēlāk apcietinātais Ludvigs Antonovs atteicies no savām iepriekš sniegtajām liecībām, liecina telekompānijas LNT rīcībā esošā neoficiālā informācija.
Antonova advokāts Egons Rusanovs ne apstiprināja, ne noliedza šādu informāciju, norādot, ka tāda ir aizstāvības taktika, ziņo LNT.

Rīgas rajona tiesa pēc divarpus stundas ilgušas tiesas sēdes otrdien apcietināja uz aizdomu pamata par Ivanovas slepkavību aizturēto vīrieti. Viņa advokāts pēc tam norādīja, ka, pēc tiesas uzskatiem, viņa klients, atrazdamies brīvībā, varētu traucēt izmeklēšanas procesam.

Naktī uz 7. janvāri Ivanova tika nogalināta Rīgas rajona Garkalnes pagastā savas privātmājas pagalmā.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Policijas darbinieki izvirzījuši divas versijas par slepkavības iemesliem - vai nu tas bijis laupīšanas uzbrukums, vai arī slepkavība saistīta ar sievietes uzņēmējdarbību.

Policija pēta arī versiju, vai slepkavība nevarētu būt saistīta ar nogalinātās vīra uzņēmējdarbību un viņa pagātni, taču tā pagaidām neesot izvirzīta kā pamatversija.

Tiesībsargi par slepkavības pastrādāšanu aizturējuši 1957.gadā dzimušo Antonovu, kurš vairākus gadus ir pavadījis ieslodzījuma vietās. Policija iespējamo slepkavu aizturēja dažas stundas pēc slepkavības vairāku kilometru attālumā no nozieguma vietas, sekojot pa sniegā atstātajām pēdām.

Uzbrucējs no pagaidām nezināma ieroča, kas varētu būt mazāk nekā deviņu milimetru kalibra, uz sievieti izšāvis sešas reizes - viens šāviens bijis automašīnas virzienā, četri - sievietes ķermenī, bet viens - galvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!