Uz Rīgas-Daugavpils šosejas pie Ikšķiles ceturtdien naktī sadūrušās divas kravas automašīnas ar piekabēm, tostarp viena - no Krievijas.
Viena no automašīnām apgāzās un aizšķērsoja ceļa braucamo daļu. Sadursmē traumas guvusi kāda sieviete.

Ceļu policijas pārvaldes inspektore Iveta Puķīte BNS pastāstīja, ka avārija notika ap plkst.3 šosejas A6 29. kilometrā. Automašīna "Mercedes Benz" ar puspiekabi, braucot Rīgas virzienā, ietriecās priekšā braucošajā automašīnā "Man" ar piekabi.

Krievijā reģistrētajā automašīnā "Man", kas lēni brauca ar ieslēgtām avārijas ugunīm, atradās kāda sieviete. Viņa pēc avārijas nogādāta Ogres centrālajā slimnīcā.

Slimnīcas ķirurģijas nodaļā BNS uzzināja, ka 19 gadus vecā automašīnas pasažiere avārijā smagi nav cietusi, mediķi viņai konstatējuši virspusējus augšdelma un augšstilba nobrāzumus. Jauniete ir 7. grūtniecības mēnesī. Ne viņas, ne bērniņa veselībai briesmas nedraud.

Vēl līdz plkst.10 avārijas sekas nebija likvidētas, notikuma vietā strādā ugunsdzēsēji, kuri turpina savākt abu automašīnu kravas - papīra salvetes un alumīnija lējumus, kā arī izlijušo eļļu un degvielu.

Jau no plkst.5 policija satiksmi organizē pa abām pretējā kustības virziena joslām, kurās izveidojās sastrēgums. Plkst.7.25 automašīna "Volkswagen Passat" policistu acu priekšā mēģināja radušos sastrēgumu apbraukt pa pretējo kustības joslu uz izraisīja vēl vienu avāriju, saduroties ar pretimbraucošu vieglo automašīnu, BNS pastāstīja kāds notikuma aculiecinieks. Pēc sadursmes "Volkswagen Passat" aizbraucis no notikuma vietas, bet policistam, kurš atradās aiz ceļa vidū esošā norobežojošā žoga, atlicis vien "noplātīt rokas", stāstīja aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!