Foto: DELFI
Tiesai nodota krimināllieta, kurā par tēva Viktora Brūvera un viņa sievas slepkavību Ilūkstes novadā apsūdzēts nošautā dēls, portālu "Delfi" informēja prokuratūras pārstāve Una Rēķe.

Apsūdzība liecina, ka 1986.gadā dzimušais dēls pēc kārtējā konflikta ar tēvu un viņa dzīvesbiedri nolēma abus noslepkavot, tādā veidā atrisinot esošo konflikta situāciju.

Apsūdzētais savu nodomu īstenoja tās pašas dienas vakarā, kad, bruņojies ar medību gludstobra bisi, devās sagaidīt tēvu un viņa dzīvesbiedri atgriežamies no medībām, uzskata prokuratūra.

Prokuratūrā vēsta - atriebības motīvu vadīts, apsūdzētais tīši apzināti raidīja vairākus šāvienus, sašaujot no mašīnas izkāpušo vīrieti, tad izšāva arī uz automašīnā sēdošo sievieti. Redzot, ka cietušie vēl ir dzīvi, apsūdzētais atkārtoti šāva gan uz vīrieti, gan uz sievieti. Pārliecinājies, ka cietušie ir miruši, apsūdzētais atstāja notikuma vietu, dodoties uz mājām, kur iznīcināja patrončaulas, iztīrīja bisi un ievietoja to seifā, vēsta apsūdzībā.

Šāvienu rezultātā cietušajiem tika nodarīti miesas bojājumi, pēc kā iestājās cietušo nāve. Lieta nodota Daugavpils tiesai.

Jau vēstīts, ka 2012.gada augustā nošauti 53 gadus vecais jurists Viktors Brūveris un viņa draudzene, 52 gadus vecā Daugavpils Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmuma darbiniece Larisa Serpionova. Pēc policijas sniegtās informācijas, uzbrukums noticis Ilūkstes novadā, uz ceļa Aknīste-Subate. Mediji vēstīja, ka aizturētais ir nošautā vīrieša dēls, kuru policija noķēra drīz vien pēc notikušā.

Iepriekš 1986.gadā dzimušais vīrietis likumsargu redzeslokā nebija nonācis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!