Foto: Mango
Svētdien Ilūkstes novadā atrasts nošauts kāds jurists un viņa sieva, par slepkavību tajā pašā dienā aizturēts kāds vīrietis, portālu "Delfi" informēja Latgales policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Svētdienas rītā automašīnā "Ford" atrasts nošauts 53 gadus vecais jurists Viktors Brūveris un viņa sieva, 52 gadus vecā Larisa Serpionova, kura strādāja Daugavpils Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmumā, pirmdienas rītā rakstīja portāls "D-fakti".

1960.gadā dzimušās sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - šautām brūcēm kaklā un vēderā – atrasts automašīnas salonā, bet netālu no auto uz zemes gulējis 1959.gadā dzimušā vīrieša līķis ar šautām brūcēm krūšu kurvī, portālam "Delfi" informāciju precizēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Laizāne.

Policija uzreiz sāka lietas izmeklēšanu un svētdien, aizdomās par šī nozieguma pastrādāšanu, aizturēja kādu 1986.gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais atzinis, ka pastrādājis noziegumu. Pie viņa policija atradusi arī dažādus šaujamieročus, kuriem nozīmētas ekspertīzes. Par nozieguma motīviem likumsargi vēl nerunā.

Viņš atrodas īslaicīgas aizturēšanas vietā un tuvākajā laikā tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

Ziņu portālam "D-fakti" nogalinātā kolēģi pastāstījuši, ka nekādu lietu, kuras būtu saistītas ar biznesu vai korupciju, viņam nebija, pats ar nelikumībām neesot nodarbojies. Tiesā jurists bieži aizstāvējis maznodrošināto intereses. Brūveris Daugavpilī kļuva pazīstams, pārstāvot Vienības ielas 25. nama iedzīvotājus, kuri pretojās autostāvvietas būvniecībai zem mājas logiem, atgādina portāls.

Policija pagaidām ir nopratinājusi Brūvera dēlus. Viens no dēliem dzīvo lauku mājā, kuras tuvumā arī atrasta automašīna ar diviem līķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!