Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Sestdien, 25. februārī, neilgi pirms 16.00, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki devušies uz izsaukumu Imantā, kur kāds vīrietis publiski pašapmierinājies, informē RPP.

Zvanītāja kārtības sargus informējusi, ka vīrietis pašapmierinājies pie kādas augstskolas.

Kārtības sargi devušies uz notikuma vietu un aptuveni kvartālu tālāk pamanījuši aprakstam atbilstošu vīrieti. Tikmēr pie izsaucējas ieradusies cita ekipāža, kas no viņas pieņēmusi pieteikumu par notikušo. Lai iespējamais vaininieks lieki nebūtu jāvadā apkārt, policisti nosūtījuši vīrieša fotoattēlu otras ekipāžas darbiniekiem, un aculieciniece pārkāpēju atpazinusi.

Pēc informācijas apstiprināšanās vīrietis aizturēts un nogādāts policijas dežūrdaļā. Policijas telpās aizturētajam pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpā. Izrādījies, ka viņš ir 2,5 promiļu reibumā.

Aizturētais 43 gadus vecais vīrietis nenoliedzis, ka būtu pašapmierinājies publiskā vietā. Noliegt to gan arī nebūtu jēgas, jo aculieciniece viņa darbības iemūžinājusi video.

Vīrietim par sīko huligānismu piemērots 120 eiro naudas sods, tāpat iereibušajam kungam būs jākompensē alkohola pārbaudes izmaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!