Interpols apzinājis saistībā ar narkotiku glabāšanu pirms gada starptautiskā meklēšanā izsludinātā motociklistu kluba "Brīvie vanagi" prezidenta Viļņa Gavara ar iesauku Mazais iespējamo atrašanās vietu.
Interpola Latvijas biroja priekšnieks Juris Jasinkevičs pastāstīja, ka pēc vairāk nekā gadu ilgas meklēšanas izdevies apzināt trīs valstis, kurās Gavars varētu uzturēties, un pašlaik Interpols sadarbībā ar šo valstu tiesībsargātājiem intensīvi meklē aizdomās turamo. Konkrētas valstis Jasinkevičs nosaukt nevēlējās.

Jau vēstīts, ka Gavara starptautisko meklēšanu, nolemjot pēc aizturēšanas viņam piemērot apcietinājumu pērn augustā izsludināja prokuratūra.

Jāatgādina, ka Stopiņu pagasta Smilgās, kuras pieder Gavaram un kurās reģistrēti vairāki viņa uzņēmumi, pērn 30.jūnijā policija atrada un konfiscēja rekordlielu narkotiku daudzumu - vienu kilogramu kokaīna, trīs kilogramus koncentrēta amfetamīna, kā arī 100 gramus marihuānas. Atrasto narkotisko vielu tirgus vērtība ir vairāk nekā 100 000 latu.

Kratīšanā bez narkotikām Gavara mājā atrada arī nelegāli glabātu 12.kalibra gludstobra bisi un lielu daudzumu munīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!