Foto: staburags.lv/ facebook
Īrijā nogalināts Latvijas pilsonis, bet abi aizdomās turamie atbrīvoti. Šis traģiskais notikums, par kura apstākļiem plašākas informācijas nav, risinājies 11. februārī kādā privātmājā klusā Īrijas lauku ciemā Belikonela, atsaucoties uz vietējiem medijiem, vēsta laikraksts "Staburags".

Par notikušo laikrakstam "Staburags" ziņoja vietējie iedzīvotāji no Jaunjelgavas, kur līdz pārcelšanās brīdim uz Īriju dzīvoja nodurtais Juris Viktorovs.

"Irish Independent" rakstā minēts, ka 36 gadus vecais Viktorovs miris no dūrieniem krūtīs kādā privātmājā Belikonelā, kas ir kluss lauku ciemats netālu no Tullovas. Vīrietis šajā mājā esot uzturējies tikai dažus mēnešus. Iepriekš dzīvojis Tullovā, kas ir aptuveni 10 kilometru attālumā.

Ceturtdienas, 11. februāra, vakarā, kad noticis letālais incidents, mājā bijuši pieci cilvēki. Laikraksts "The Nationalist" vēsta, ka mājā notikusi iedzeršana un izcēlies strīds.

Kad ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesti, tika konstatēts, ka vīrietis ir miris.

Vietējie iedzīvotāji norāda, ka mājas iemītniekus nav pazinuši, taču pēdējo nedēļu laikā uz māju tika saukta policija. Traģiskā negadījuma vakarā viņi neko nav dzirdējuši, tādēļ bija šokēti, uzzinot par vīrieša nogalināšanu. Uzbrukuma motīvs viņiem nav zināms.

Policija notikuma vietā aizturēja ap 20 gadu vecu sievieti un ap 30 gadu vecu vīrieti.

Izdevums "The Nationalist" savā interneta vietnē raksta, ka abi aizturētie no apcietinājuma ir atbrīvoti. Patlaban noritot izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!