Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un palīdzībai, 14 gadus vecais Oskars Kristians Kukšs ceturtdienas rītā atrasts sveiks un vesels, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sākotnējā informācija liecina, ka viņš nakti pavadījis mežā. Lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli, šobrīd zēns nodots mediķu aprūpē.

Jau ziņots, ka trešdien likumsargi informēja, ka todien mājās uz Imantu no Lielupes devies 14 gadus vecais Oskars Kristians Kukšs, taču mājās tā arī nav ieradies. Policija sāka zēna meklēšanu. Vērienīgi bezvēsts prombūtnē esošā zēna meklēšanas pasākumi turpinājās arī naktī uz 13. jūniju.

Meklēšanā iesaistījās Valsts policija, tostarp VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvalde un VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde, organizācija "Bezvests.lv" un pašvaldības policija.

Pārmeklētas tika teritorijas no Lielupes uz Tukuma un Rīgas pusi.

Valsts policijas informācija liecināja, ka Oskars Kristians Kukšs trešdien ap pulksten 16 atradies Jūrmalas brīvdabas muzejā, Lielupē, Tiklu ielā 1A. Ar vilcienu no Lielupes mājas zēns nebija devies, lai arī bija grasījies to darīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!