Sadarbojoties ar vairākiem policijas iecirkņiem, izdevies atrast 2.jūlijā no Smiltenes pašvaldības SIA "Namu un komunālo uzņēmumu pārvalde" teritorijas nozagto atkritumu mašīnu "MAN". Savukārt otru nozagto auto "Mercedes" – baltu asenizācijas mašīnu - policija vēl meklē.

Jau ziņots, ka Smiltenē 2.jūlijā no pašvaldības SIA "Namu un komunālo uzņēmumu pārvalde" teritorijas nozagti divi SIA piederošie transporta līdzekļi - 1996. gada izlaiduma automašīna "MAN" ar valsts numuru GV 3477 un 1994. gada izlaiduma automašīna "Mercedes" ar valsts numuru 3746.

Par notikušo zādzību uzsākts kriminālprocess. Izmeklēšanas laikā, sadabojoties ar vairākiem policijas iecirkņiem, bijušajā Balvu rajona teritorijā meža masīvā atrasta viena no nozagtajām mašīnām – "MAN".

Policija pateicas iedzīvotājiem par sadarbību un lūdz atsaukties personas, kuras var sniegt informāciju par zādzību un joprojām neatrasto auto "Mercedes". Personas, kurām ir informācija par noziegumu, policija lūdz zvanīt uz tālruņiem 64781803 vai 64781800 vai 112. Anonimitāte garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!