Rīgas domes Vides departamenta direktoram Raimondam Janitam pēc ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanas organismā konstatētas 0,9 promiles alkohola, sacīja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) Kārtības policijas inspektors Aigars Bērziņš.
Pēc Bērziņa teiktā, pašlaik materiāli par negadījumu atrodas pie policijas Izziņas pārvaldes darbiniekiem, kuri veic izmeklēšanu. Kā ziņots, 31.jūlijā Ganību dambja un Rankas ielas krustojumā notika automašīnu "Volvo", kuru vadīja Janita, un "Volkswagen Passat", kuru vadīja Andra M., sadursme. Sadursmes rezultātā cieta Andra M., kurai tika konstatēti galvas un ķermeņa sasitumi.

Prese ziņoja, ka Janita pēc negadījuma mēģinājis atstāt notikuma vietu, taču pats Janita to noliedza. Janita iepriekš atzina, ka bija "iedzēris". "Tas ir dziļi personīgu apstākļu dēļ, kas ir saistīts ar man tuva cilvēka dzīvību," sacīja Janita, atzīdams, ka "protams, tas nav attaisnojums". Janita atzīst, ka ir vainīgs. Viņš gan piebilda, ka iepriekš nekad nav izraisījis ceļu satiksmes negadījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!