Vakar, 14.oktobrī, Liepājas Kriminālpolicijas darbinieki aizdomās par kāda pagaidām nenoskaidrota vīrieša slepkavību aizturējuši divus jauniešus, informēja Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Egita Guseva.
Vakar no rīta ap plkst.7.40 Liepājas policija saņēma informāciju, ka nama Siļķu ielā 22 pagalmā asins peļķē guļ vīrietis. Uz notikuma vietu devās policijas dežurējošā operatīvā grupa un Kriminālpolicijas darbinieki.

Notikuma vietā policija atrada mirušu apmēram 35 - 45 gadus vecu vīrieti, kura personība joprojām nav noskaidrota. Līķim konstatētas vairākas sistas brūces galvas rajonā.

Kriminālpolicija, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus un apkopojot saņemto informāciju, Liepājas autoostā aizturēja 1984.gadā dzimušo Kasparu un 1983.gadā dzimušo Andri. Policijā abi jaunieši paskaidroja, ka vīrietim uzbrukuši bez iemesla un neko viņam nav nolaupījuši.

Kā stāstīja Guseva, uz jautājumu, kāpēc vīrietis ticis sists, abi aizturētie atbildējuši: "Vienkārši tāpat."

Ierosināta krimināllieta pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Pašlaik Kriminālpolicija cenšas noskaidrot mirušā vīrieša personību, kā arī to, vai aizturētie nav saistīti ar vēl kādu noziegumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!