Ceturtdien no rumbas Ventā ielēkusi un dzīva palikusi 22 gadus jauna sieviete. Kuldīgas neatliekamā palīdzība izsaukumu saņēmusi ceturtdien no rīta plkst. 9.25, sieviete izvilkta no ūdens, un ievietota slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Viņas dzīvībai briesmas nedraud.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kuldīgas nodaļas priekšnieka vietnieks Dzintars Pakalns stāsta, ka pirmā ziņa par negadījumu saņemta no šofera, kas braucis pār tiltu. Jauna sieviete staigā pa tilta margām, un cilvēki mēģina viņu atturēt no lēciena upē, stāstījis šoferis.

Kad glābēji ieradušies, kārtībnieks, apsardzes firmas “Labrīt” konsultants Nauris Sokolovskis, kā arī Ainis Baltaiskalns kopā ar vēl kādu puisi slīcēju vilkuši no ūdens.

„Kad atskrēju, sieviete bija jau ūdenī netālu no rumbas, šķiet, viņas roka bija aizķērusies aiz akmens. Novilku fraciņu un metos glābt. Viņa bija jau pārsalusi, nezinu, vai ilgi būtu izturējusi, protams, šoka stāvoklī, neteica ne vārda,” atceras Sokolovskis. Notikumu izmeklē policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!