Foto: F64
Pirmdien kādā Rīgas nama kāpņutelpā policija aizturēja piecus jauniešus, no kuriem viens baudvielu ietekmē uzbruka likumsargam, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

10.marta pēcpusdienā Rīgas Pašvaldības policija saņemta informācija, ka kāda Zvaigžņu ielas nama kāpņu telpā jauniešu kompānija rada nekārtības.

Notikuma vietā policisti konstatēts, ka kāpņu telpā neadekvāti uzvedas pieci jaunieši, kuri, iespējams, ir narkotisko vielu reibumā. Policistu likumīgajām prasībām kompānija nepakļāvās, mēģināja aizbēgt no notikuma vietas, izrādīja fizisku pretošanos, kā rezultātā divi policisti guva miesas bojājumus.

Iesaistoties policijas papildspēkiem, visi jaunieši aizturēti, nogādāti medicīnas iestādē apreibinošo vielu ietekmes pārbaudei. Valsts policijā saistībā ar notikušo pret vienu jaunieti uzsākts Kriminālprocess par uzbrukumu policistam.

Jau vēstīts, ka pēdējo nedēļu laikā krasi pieaudzis to cilvēku skaits, kuru pēc narkotiku lietošanas nogādāti slimnīcā. Lielākajā daļā gadījumu jaunieši apreibinājušies ar tā dēvētajiem "spaisiem". Mediķi notiekošo jau nodēvējuši par epidēmiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!