Foto: F64

Otrdien Jēkabpils centrā, Vienības ielā, netālu no veikala “Mego” atrasts kāda 1957.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – galvas traumu. Policija pieļauj, ka vīrietis varētu būt nonāvēts laupīšanas nolūkā un meklē notikušā aculieciniekus.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka vietniece Ieva Sietniece portālu "Delfi" informēja, ka vīrieša līķis atrasts netālu no "Mego" veikala uz taciņas, kas iet caur grāvi Brīvības ielas virzienā.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - noziedzīgs nodarījums pret personas veselību. Patlaban nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze un policija strādā pie notikušā versijām.

Viena no versijām ir tāda, ka vīrietis, kurš bija ģērbies gaišā virsjakā, tumši zilās džinsu biksēs un pārvietojies, izmantojot divus spieķus, varētu būt noslepkavots laupīšanas nolūkā.

Policija norāda, ka pēdējā laikā šim līdzīgi gadījumi nav bijuši un tāpēc lūdz atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kurš tajā laikā manījis ko aizdomīgu, zvanot pa tālruņiem 65202600 un 65202603.

Informāciju par notikumu policija otrdien ap pulksten 19 saņēmusi no mediķiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!