Policija Jelgavā trešdien par narkotiku glabāšanu aizturēja kādu jaunieti, informēja policijā. Aizturēšanas laikā pie vīrieša tika atsavināta viena deva heroīna.
Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes (PRPP) Kriminālpolicijas biroja (KrPB) darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas (VP) Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes (GKrPP) Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) Zemgales reģionālās nodaļas darbiniekiem, veicot operatīvo pasākumu Jelgavā, aizturēja 1988.gadā dzimušu vīrieti par narkotisko vielu glabāšanu un lietošanu.

Vīrietis, kurš ir arī narkotisko vielu lietotājs, ievietots Jelgavas PRPP īslaicīgā aizturēšanas vietā un tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.
Sakarā ar uzsākto kriminālporocesu nozīmēta ekspertīze.

Kriminālprocess uzsākts "Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt", par ko paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Jelgavas PRPP jau iepriekš informēja, ka šā gada 30.oktobrī Jelgavā tika aizturēts 1982.gadā dzimis vīrietis, pie kura arī tika atsavināta viena deva heroīna. Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!