Foto: LETA
Svētdien, 17. janvārī, Jelgavā kāds iereibis šoferis nav ticis galā ar kvadracikla vadību, tādējādi spēkrats apgāzies, un transportlīdzekļa vadītājs guvis traumas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 14:30 Aviācijas ielā. 1988. gadā dzimušais vīrietis kvadriciklu "Suzuki" vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Šoferis nav ticis galā ar spēkrata vadību un apgāzies.

Policija informē, ka vadītājs atradies alkohola reibumā un cietis.

Pulksten 12:59 Inčukalna novadā, ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 37. kilometrā notikusi sadursme starp 1970. gadā dzimuša vīrieša vadītu "Volkswagen" markas automašīnu un "Audi" spēkratu, kuru vadījusi 1991. gadā dzimusi sieviete.
Negadījumā cietusi "Audi" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā. Tāpat cietis arī "Volkswagen" šoferis. Arī viņš nogādāts slimnīcā.

Pulksten 15:18 Beverīnas novadā, Kauguru pagastā, uz vietējas nozīmes autoceļu krustojuma 1983. gadā dzimusi sieviete ar "Opel Zafira" nav devusi ceļu pa galveno ceļu braucošajai "Opel Zafira", kuru vadīja 1973. gadā dzimis vīrietis.

Satiksmes negadījumā cietusi pirmās "Opel" vadītāja un 2005. gadā un 2007. gadā dzimušas pasažieres.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!