Foto: stock.xchng

Jelgavā pagājušajā nedēļā līdz nāvei piekauts kāds vīrietis, un policija meklē notikušā aculieciniekus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Zemgales policijas Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļa lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri bijuši aculiecinieki konfliktam Jelgavā, Satiksmes, Ganību, Atmodas un Meiju ceļa rajonā naktī no uz 8.jūniju. Konflikta laikā no gūtajiem miesas bojājumiem mira 1962.gadā dzimis vīrietis.

Vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - miesas bojājumiem galvas rajonā un uz ķermeņa - tika atrasts 8.jūnijā pulksten 9.00 Jelgavā, Atmodas ielā pretī mājai Nr.74.

Uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, vai par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, ja to izdarījusi organizēta grupa. Likums par šādu nodarījumu paredz sodu - brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Policija lūdz aculieciniekus zvanīt pa tālruņiem 63004200, 63004202 vai 20293462.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!