Foto: DELFI
7. decembra rītā ap pulksten 7:00 Satiksmes ielas 51. nama pagalmā Jelgavā, izmantojot šaujamieroci, smagi ievainots vīrietis, kurš pēcāk no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā miris. Policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un ikvienu, kuram ir informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Policijā uzsākts kriminālprocess par slepkavību un šobrīd tiek veikta pirmstiesas izmeklēšana. Viena no galvenajām versijām par to, kādēļ pastrādāta slepkavība, ir saistīta ar sašautā vīrieša privāto dzīvi, taču tiek pārbaudītas arī citas versijas.

VP uzsver, ka veiktas virkne procesuālo darbību kriminālprocesā: tika piesaistīts kinologs ar dienesta suni, nopratināti liecinieki, veiktas vairākas iedzīvotāju aptaujas, pārbaudītas automašīnas.

Policija pateicas iedzīvotājiem, kuri bijuši atsaucīgi un snieguši informāciju, bet neskatoties uz to, atkārtoti lūdz palīdzību saistībā ar notikušo slepkavību.

Atsaukties tiek aicināt iedzīvotāji, kuri bijuši aculiecinieki notikušajam vai kuru rīcībā ir kāda cita informācija, kas palīdzētu izmeklēšanai. Tāpat atsaukties aicināti tie, kuriem ir informācija par kādu no automašīnām – piefiksēti numuri un modeļi.

Aculieciniekiem lūgums zvanīt uz tālruņa numuriem: 110, 63004202, 63004200, 20293476 vai informāciju sūtīt elektroniski uz adresi ovn@zemgale.vp.gov.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!