Foto: stock.xchng

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki aizdomās par narkotisko vielu realizāciju Jelgavā notvēruši kādu vīrieti, kurš pats ir narkotisko vielu lietotājs un par narkotisko vielu noziegumiem jau iepriekš piecas reizes tiesāts.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē, aizturēšanas brīdī pie vīrieša policijas darbinieki atraduši trīs iepakojumus ar 1,7651 gramus metamfetamīna saturošu vielu, savukārt kratīšanas laikā aizturētā vīrieša dzīvesvietā izņemti 14 iepakojumi ar narkotikas saturošu vielu un trīs narkotiku vai psihotropo vielu saturošas tabletes.

Vīrietis ir narkotisko vielu lietotājs un 5 reizes tiesāts par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Par notikušo sāks kriminālprocess. Kā sods par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!