Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes darbinieki (PRPP) pirmdien Jelgavā aizturējuši trīs vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par taksometra "Ford Galaxy" vadītāja aplaupīšanu Jelgavā, Loku maģistrālē ap pulksten 17:15, informē policija.
Kā informē policijā, taksometra vadītājam 1976.gadā dzimušajam tika nodarīti arī miesas bojājumi. Nolaupītās naudas guvums nav bijis liels un vēl tiek precizēts. Pēc aizturēšanas visi trīs vīrieši smagā reibuma stāvoklī tika nogādāti medicīniskajā atskurbtuvē.

Vienam no aizturētajiem 1986.gadā dzimušajam, kurš ir agrāk tiesāts piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, bet 1987.un 1974.gadā dzimušajiem ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Aizturētie vīrieši ir Daugavpils iedzīvotāji.

Uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no mantas glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Turpinot pirmstiesas izmeklēšanu, tiks noskaidrots, vai aizdomās turētās personas nav saistītas ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!