Foto: Valsts polcija
Sestdienas vakarā Jelgavā pie tirdzniecības centra "Vivo centrs" piekauts cilvēks, liecina sociālajos tīklos izplatīts video. Izsaukumu uz notikuma vietu portālam "Delfi" apstiprināja arī Valsts policijā.

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska informēja, ka izsaukums saņemts sestdienas vakarpusē 20:41. Pēc notikušā ir uzsākts kriminālprocess. Iespējamās vainīgās personas ir aizturētas, bet cietušais ir nogādāts ārstniecības iestādē.

Savukārt "Rimi Latvia" ārējās komunikācijas vadītāja Inga Bite sacīja: "Kā liecina videonovērošanas kameru ieraksti, vakar Jelgavā "Vivo centra" ārpusē vairākas personas uzvedās nepieļaujami agresīvi un vardarbīgi, piekaujot citu personu. Diemžēl šajā dažu minūšu ilgajā situācijā, lai palīdzētu to risināt, līdzcilvēki neizmantoja iespēju vērsties pie tuvākā "Rimi" apsarga, kas darbojas veikala telpās. Līdz ar operatīvo Valsts policijas un ātrās medicīniskās palīdzības ierašanos mūsu apsardzes darbinieki sniedza visu nepieciešamo atbalstu un gatavību izmeklēšanas vajadzībām nodot informāciju un video ierakstus."

"Mēs strikti iestājamies pret vardarbību, un mums ir ārkārtīgi žēl par notikušo, tāpēc aicinām ikvienu cilvēku, saskaroties ar jebkuru agresīvu uzvedību "Rimi" veikalos vai netālu no tiem, nekavējoties ziņot Valsts policijai vai vērsties pie tuvākā "Rimi" apsarga, kurš operatīvi varēs sniegt atbalstu, kā arī sazināsies ar atbildīgajiem dienestiem," piebilst mazumtirgotāja pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!