Foto: DELFI
Trešdien Jelgavā, Pumpura ielas dzīvoklī atrasts sievietes līķis. Policija sākusi kriminālrpocesu par slepkavību, ziņo "Zemgales Ziņas".

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece laikrakstu informējusi, ka dzīvoklī Pumpura ielā trešdienas rītā atrasta mirusī 1957.gadā dzimusī sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm – sistām brūcēm galvā.

"Sieviete atrasta virtuvē. Pašlaik vēl nav zināms, ar ko viņa ir nogalināta, tāpēc nozīmēta ekspertīze," skaidrojusi Sietniece. Policijai arī skaidro, vai slepkavība notikusi sadzīviska konflikta laikā vai cita iemesla dēļ.

Laikraksts atgādina, ka marta beigās pavisam netālu - Pērnavas ielā - arī atrasta mirusi sieviete. Jaunietis, kas izsauca policiju, paskaidroja, ka kāda sieviete viņam skaidrojusi, ka nevarot sazvanīt savu paziņu no šā dzīvokļa. Viņš no sava dzīvokļa balkona iekāpis pazudušās kaimiņienes balkonā un pamanījis, ka dzīvoklī uz grīdas asinīs guļ sieviete. Izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība un ugunsdzēsēji, kuri atvēra dzīvokļa durvis un konstatēja, ka 81 gadu vecā sirmgalve ir mirusi un guļ asins peļķē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!