Foto: Valsts policija

Svētdien, 17. jūlijā, ap pulksten 2 naktī naktskluba "Tonuss" teritorijā Jelgavā bija izcēlusies konflikta situācija starp naktskluba apsargu un kādu 2003. gadā dzimušu jaunieti, portāls "Delfi" noskaidroja Valsts policijā (VP). Kā norāda kluba vadība, apsargs no darba tiks atbrīvots.

Sociālajā tīklā "Facebook" izplatītā video redzams, ka apsargs meiteni sit un rauj aiz matiem.

Kā skaidroja policijā, meitene pēc konflikta vērsusies slimnīcas uzņemšanas nodaļā pēc medicīniskas palīdzības.

Par notikušo ir uzsākts administratīvais pārkāpuma process par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu. Ir nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noteiktu miesas bojājumu smaguma pakāpi. Pēc ekspertīzes saņemšanas tiks pieņemts attiecīgs lēmums vai ir piemērojams sods, skaidroja policijā.

Tāpat lietas ietvaros tiks vērtēta arī jaunietes rīcība, vai nav saskatāms kāds pārkāpums, norāda VP.

Konflikta iemesli šobrīd nav zināmi, lietas apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā, skaidroja VP.

Kā portālam "Delfi" sacīja kluba "Tonuss" valdes loceklis Ivo Eltermanis, konfliktā iesaistītais apsargs no darba tiks atlaists, jo "kolektīvs neatbalsta spēka pielietošanu".

Tāpat Eltermanis šo gadījumu sauc par "ekstraordināru", jo klubā notiek ļoti daudz pasākumu, kurus apmeklē daudz cilvēku un šādi konflikti nenotiek bieži. "Tonusa" vadītājs arī uzsvēra, ka šādi notikumi viņus "iegāž" un "sabojā klubam tālāko eksistenci".

Administratīvā atbildība par maznozīmīga miesas bojājuma, tas ir, miesas bojājuma, kas izraisījis īslaicīgas, maznozīmīgas sekas, bet nav izraisījis veselības traucējumu vai vispārējo darbspēju zaudējumu, nodarīšanu piemēro naudas sodu no četrdesmit divām līdz simt naudas soda vienībām, proti, no 210 līdz 500 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!