Otrdien, 11.decembrī, Ogres rajona Jumpravas pagastā, saduroties vieglajai automašīnai ar kravas automašīnu, gāja bojā četri cilvēki un vēl viens ievietots slimnīcā. Pēc Iekšlietu ministrijas sniegtās informācijas, ceļa "A6" Rīga - Daugavpils 62.kilomatrā automašīna "VW Passat" iebrauca ceļa pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar kravas automašīnu "Mercedes Benz".
Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā gāja bojā 1966.gadā dzimusī Taiga L., 1982.gadā dzimušais Vjačeslavs Ņ., 1975.gadā dzimušais Rolands L. Ceturtā bojāgājušā personība tiek noskaidrota. Savukārt Ogres slimnīcā ar ribu lūzumiem ievietots automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs, 1963.gadā dzimušais Pāvels H. Policijas darbinieki noskaidro autoavārijas apstākļus.

Ceļu policijas Galvenās pārvaldes galvenais inspektors Mārtiņš Vabulis informēja, ka negadījumā bojāgājušo skaits tik liels esot tādēļ, ka automašīnā "VW Passat" sēdošie pasažieri neesot bijuši piesprādzējušies ar drošības jostām, kas minams kā viens no iemesliem, kāpēc viņi gājuši bojā.

Vabulis atgādināja, ka policija visiem autovadītājiem un auto pasažieriem iesaka lietot drošības jostas, tas bieži izglābis cietušo cilvēku dzīvības. Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, bojāgājušo atbrīvošanai no avarējušās automašīnas bija nepieciešama ugunsdzēsēju palīdzība. Ugunsdzēsēji arī sakārtojuši brauktuvi avārijas vietā.

Kā ziņots, 7.decembrī Ogres rajona Jumpravā uz neapsargātas dzelzceļa pārbrauktuves notika pasažieru vilciena Rīga - Aizkraukle un kravas automašīnas sadursme. Negadījumā bojā gāja divi un cieta vēl divi automašīnā braucošie cilvēki, cietis un nogādāts slimnīcā arī vilciena mašīnista palīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!