Foto: Valsts policija

Valsts policija trešdien, 17.decembrī, aizturējusi jauno psihoaktīvo vielu glabātāju un tirgoni.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijā, Jūrmalas iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki Kauguros uz ielas pamanīja aizdomīgas uzvedības vīrieti. Policistiem radās aizdomas, ka vīrietis atrodas kādu apreibinošu vielu ietekmē.

Administratīvā kārtībā tika aizturēts 1988.gadā dzimis vīrietis. Pārbaudes laikā viņa kabatās atrada 18 maisiņus ar aizliegtajām jaunajām psihoaktīvajām vielām.

Par notikušo policija sāka kriminālprocesu par jauno psihoaktīvo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā. Sankcionētā kratīšanā aizturētā dzīvesvietā Kauguros policijas darbinieki atrada vēl 235 iepakojumus.

Identificējot aizturēto, policisti noskaidroja, ka viņš jau iepriekš četras reizes tiesāts par zādzībām. Patlaban aizturētajam kā drošības līdzeklis ir piemērots apcietinājums.

Tāpat policijas darbinieki saņēma informāciju par vīrieti, kurš Kauguros, iespējams, nodarbojas ar jauno psihoaktīvo vielu tirdzniecību. Pārbaudot informāciju, policisti aizturēja 1999.gadā dzimušu jaunieti, pie kura tika atrasti četri iepakojumi ar aizliegtajām vielām.

Pret jaunieti ir sākts kriminālprocess par jauno psihoaktīvo vielu realizēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!