Foto: stock.xchng

Valsts policija pagājušajā nedēļā aizturējusi vienu sievieti un trīs vīriešus aizdomās par gandrīz 80 gramu nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu un realizāciju, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

25.septembrī Jūrmalā policija aizturēja kādu 1985.gadā dzimušu sievieti aizdomās par narkotiku glabāšanu. Pie sievietes likumsargi atrada amfetamīnu un heroīnu. Par to sāktā kriminālprocesa ietvaros likumsargi jau nākamajā dienā par narkotiku glabāšanu un tirdzniecību aizturēja vēl trīs cilvēkus - 1972., 1980. un 1985. gadā dzimušus vīriešus.

Policisti izmeklēšanas gaitā atrada vairāk nekā vienu gramu amfetamīna un aptuveni 78 gramus heroīna. Nelegālajā tirgū šo narkotisko vielu vērtība varētu būt vairāk nekā 7000 latu.

Visi aizturētie agrāk sodīti un vairākkārt nonākuši policijas redzeslokā. Trīs aizturētie vīrieši pašlaik ir apcietināti.

Policijā sākti kriminālprocesi pret divām personām par nelikumīgu narkotisko vielu tirgošanu, pret vēl divām personām – par narkotisko vielu glabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!