Kuldīgas rajona tiesa piektdien par braukšanu alkohola reibumā ar piecu diennakšu administratīvo arestu sodīja Jūrmalas domes Drošības un kārtības komisijas vadītāju Māri Mežapuķi (TSP), portālu "Delfi" informēja tiesā.
Mežapuķem administratīvā aresta soda izpilde atlikta uz 30 dienām. Jūrmalas deputātam arī piemērots 400 latu naudas sods un uz vienu gadu atņemtas autovadītāja tiesības.

Jau ziņots, ka Kuldīgas Ceļu policija par braukšanu alkohola reibumā aizturējusi Jūrmalas domes Drošības un kārtības komisijas vadītāju Mežapuķi.

Politiķis skaidroja, ka aizturēšanas dienā bija lietojis alkoholu, taču neesot vadījis transporta līdzekli. Mežapuķe neatzina, ka būtu vadījis automobili, jo, kad viņu aizturēja policija, viņš esot sēdējis vietā blakus šoferim.

Policijā iepriekš informēja, ka Mežapuķi Ceļu policija četras reizes aizturējusi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā. Deputāts reibumā spēkratu vadījis arī 1999., 2001.gadā un 2003.gada 17.oktobrī, kad viņa organismā konstatētas 0,73 promiles. Toreiz viņam noteikts 100 latu naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!