Piektdien, 25.janvārī, ap plkst.22 Ventspilī, kafejnīcā "Holivuda" apsardzes darbinieks, atvairot pret viņu vērsto uzbrukumu, sašāvis vēderā 20 gadus vecu jaunieti. Kā informēja Iekšlietu ministrijā, kafejnīcas telpās Andreja ielā seši jaunieši, "huligānisku tieksmju vadīti", uzbrukuši 1964.gadā dzimušajam apsardzes darbiniekam Bruno Š.
Vīrietis pašaizsardzības nolūkā izdarījis šāvienu no personīgā ieroča "PM", kā rezultātā ievainoja vēderā 1982.gadā dzimušo Vadimu M. Jaunietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Policija līdz apstākļu noskaidrošanai aizturējusi 1983.gadā dzimušo Artjomu H., 1977.gadā dzimušo Maksimu H. un 1982.gadā dzimuši Sergeju T. Notikuma vietā policija atsavinājusi apsargam piederošo pistoli ar aptveri, kurā bijušas piecas patronas, un divas patronu čaulītes.

Kā informēja Ventspils policijas pārvaldes preses sekretāre Dzidra Šķute, konflikts starp bāra sargu un apmeklētājiem izcēlies pēc tam, kad apsargs jauniešiem aizrādījis par pārāk skaļo uzvedību un agresivitāti. Viens no agresīvajiem bāra apmeklētājiem vispirms sargam metis ar alus kausu, tad ar svečturi, bet, kad nav trāpījis mērķī, lietā licis krēslu un galdu, mēģinot iesist bārmenim. Notiek apstākļu noskaidrošana un turpinās izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!