Liepājā kāds vīrietis noplūdinājis savus kaimiņus ar pašdarinātu alkoholu, un policija viņa dzīvoklī konfiscēja 1000 litru brāgas un 60 litru kandžas. Policija 30.martā saņēma izsaukumu uz Kārklu ielu, kur divu dzīvokļu īrnieki sūdzējušies, ka kaimiņš applūdinājis viņu dzīvokļus.
Ierodoties notikuma vietā policija konstatēja, ka abos dzīvokļos ir mitri griesti un sienas, kā arī pēc kandžas smirdošas peļķes uz grīdas.

Vainīgais vīrietis - 1974.gadā dzimušais Aleksejs B. - tobrīd atradies nama kāpņu telpā. Viņš bijis stiprā alkohola reibumā, necenzētiem vārdiem lamājies uz policijas darbiniekiem, kā arī atteicies atvērt sava dzīvokļa durvis. Tāpēc, lai atvērtu durvis, pieaicināti namu pārvaldes avārijas brigādes darbinieki.

Dzīvoklī atklāta nelegāla alkohola ražotne un konfiscēti 1000 litri brāgas un aptuveni 60 litri kandžas, kā arī arbaletiem līdzīgi priekšmeti, kas tiek izmantoti zemūdens zvejniecībai.

Tā kā dzīvokļa saimnieks izrādīja fizisku pretošanos policijas darbiniekiem, viņam uzlikti roku dzelži un vīrietis nogādāts tiesā. Tiesa Aleksejam B. piesprieda administratīvo arestu uz 15 diennaktīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!