Šonakt Jelgavas rajona Kalnciemā, Stadiona ielā 4, iespējams, ļaunprātīgas dedzināšanas dēļ degusi vasarnīca ar pirti, saimniecības ēku un šķūni, sadegusi arī automašīna "Opel Record", kurā uzsprādzis gāzes balons. Cilvēki nav cietuši.
Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Jelgavas brigādes komandiera vietnieks Leons Stablinieks, ugunsdzēsēji izsaukumus uz abiem ugunsgrēkiem saņēmuši vienlaikus plkst.1.05.

Vasarnīca būvēta kopā ar koka pirti, degusi arī saimniecības ēka un šķūnis. Izdedzis jumta segums viena kvadrātmetra platībā un šķūņa aizmugures siena. Savukārt 200 metru attālumā no ēkām degusi 1986.gadā ražotā automašīna "Opel Record", kurā uzsprādzis tur esošais gāzes balons.

Komandiera vietnieks pieļāva iespēju, ka abus ugunsgrēkus, iespējams, izraisījusi ļaunprātīga dedzināšana, jo attālums starp ēkām un automašīnu nav bijis tāds, lai uguns pati varētu pārmesties no viena objekta uz otru. Ugunsgrēka vietā ieradusies policijas operatīvā grupa, un Jelgavas policija turpina noskaidrot apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!