Foto: LETA
Otrdien Kandavas novadā no traktora piekabes izkritis astoņus gadus vecs zēns.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Kandavas novadā 1954. gadā dzimis vīrietis vadīja traktoru "T 25" ar piekabi. No tās izkrita 2007. gadā dzimis zēns, kurš bija patvaļīgi iekāpis piekabē. Cietušais bērns ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Mārupē, Bērzu ielas un Mārupītes gatves krustojumā, 1968. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler", notrieca velosipēdistu - 1979. gadā dzimušu vīrieti. Velosipēda vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Bajāru un Laimdotas ielas krustojumā, 1970. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Honda", saskrējās ar automašīnu "Audi", ko vadīja 1952. gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes automašīna "Audi" nobrauca no ceļa un ietriecās zālājā stāvošos akmeņos. Savukārt automašīna "Honda" pēc sadursmes nobrauca no ceļa un iebrauca žogā. Negadījumā cieta abu transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem automašīnas "Honda" vadītājs nogādāts slimnīcā, bet "Audi" vadītājs no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!