Foto: VID
Policija Kauguros un Bolderājā aizturējusi narkotiku tirgoņus, piegādātāju, kā arī pircēju, informē Valsts policijā.

Jūrmalas iecirkņa policisti bija saņēmuši informāciju par personu, kura Jūrmalā, Kauguros, iespējams, tirgo narkotiskās vielas. Pārbaudot saņemto informāciju, policisti 7. jūlijā aizturēja 1987. gadā dzimušu sievieti, pie kuras atrada aptuveni trīs gramus amfetamīna. Savukārt, veicot kratīšanu viņas dzīvesvietā, tika atrasti vēl aptuveni divi grami marihuānas.

Tāpat šajā dienā likumsargi aizturēja 1974. gadā dzimušu sievieti, kura iepriekš pie aizturētās 28 gadus vecās sievietes bija iegādājusies gandrīz vienu gramu amfetamīna. Abas aizturētās jau iepriekš bija nonākušas policijas redzeslokā un sodītas par noziegumiem, kas saistīti ar narkotiskajām vielām – lietošanu, glabāšanu un tirgošanu.

Policisti noskaidroja, ka pārdevējai narkotiskās vielas piegādājis kāds 1983. gadā dzimis vīrietis. Kratīšanas laikā vīrieša dzīvesvietā likumsargi atrada un atsavināja aptuveni 47 gramus amfetamīna. Narkotisko vielu piegādātājs, kurš jau iepriekš bija tiesāts par narkotisko vielu lietošanu un glabāšanu, tika aizturēts.

Saistībā ar narkotisko vielu apriti, šobrīd ir sākti vairāki kriminālprocesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!