Foto: stock.xchng
Naktī uz 14. septembri Jūrmalā kāds vīrietis strīda laikā ar nazi mugurā sadūris savu oponentu un meties bēgt.

Pagājušajā nedēļā Jūrmalas iecirkņa policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu kafejnīcu Kauguru mikrorajonā. Informācija liecinājusi, ka tur sadurts vīrietis.

Policisti notikuma vietā noskaidrojuši, ka starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kas pāraudzis dūru vicināšanā. Taču pēc konflikta, kad cietušais devies prom, otrs vīrietis viņam uzbrucis atkārtoti un ar nazi iedūris mugurā. Pēc uzbrukuma vainīgais no notikuma vietas aizbēdzis.

Likumsargi noskaidrojuši iespējamo vainīgo personu un sākuši viņu meklēt. Pagājušajā sestdienā, 19. septembrī, Kauguros policisti aizturējuši meklēto 1973. gadā dzimušo vīrieti.

Aizturētais jau agrāk 12 reizes tiesāts par dažādiem mantiska rakstura noziegumiem, norāda policija. 21. septembrī tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Pret vīrieti policija sākusi kriminālprocesu par tīšu vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Par šādu noziegumu aizturēto vīrieti var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!