Foto: Publicitātes foto

Agrā ceturtdienas rītā Jūrmalas restorānā "Kūriņš" iemests degmaisījums jeb tā saucamais "molotova kokteilis", portālam "Delfi" apstiprināja restorāna īpašnieks Arnis Ābelītis ("Tev, Jūrmalai").

"Molotova kokteilis" iemests neilgi pēc pulksten 5. Kā portālam pastāstīja restorāna īpašnieks, uz vietas bijusi apsardze, līdz ar to uzbrukums ātri fiksēts un iespējamās sekas novērstas.

Ābelītis ir pārliecināts, ka uzbrukums restorānam saistīts ar viņa politisko darbību. Viņš ir partijas "Tev, Jūrmalai" priekšsēdētājs, kā arī Jūrmalas domes deputāts.

Restorāna īpašnieks neizteica minējumus, kurš Jūrmalas politiskais spēks varētu būt atbildīgs par uzbrukumu. Viņš ir pārliecināts, ka to atklās policija.

Pēc uzbrukuma ceturtdien, 11. maijā, "Kūriņš" ir slēgts.

Šis ir jau otrais uzbrukums restorānam "Kūriņš" divu nedēļu laikā. 29. aprīļa rītā divas personas aizdedzināja kafejnīcu. Uguns gan tika laicīgi pamanīta, un tās izplatīšanās laicīgi apslāpēta. Kā informēja īpašnieks, policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu.

Kā portālam "Delfi" stāstīja Valsts policijā, 11. maija agrā rītā, pulksten 5.33, policija saņēma izsaukumu par iespējamu ļaunprātīgu dedzināšanas faktu kādā kafejnīcā Jūrmalā.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus.

Policija lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus, lūdzot izmeklētājus informēt pa tālruņiem 110 vai 67075111.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!