Foto: morgueFile
Otrdien, 9. augustā, ap pulksten 17:30 notikuma aculiecinieki policijai ziņojuši par kautiņu kādā Ķengaraga autoservisā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Aculiecinieki ziņojuši, ka kautiņā viena persona ir cietusi. Ķengaraga iecirkņa policisti reaģējuši uz aculiecinieku sniegto informāciju un izbraukuši uz notikuma vietu.

Ierodoties konkrētajā autoservisā, policisti noskaidrojuši, ka cietušais vīrietis ieradies autoservisā, lai saremontētu automašīnu. Laipnas sagaidīšanas vietā no autoservisa iznācis tā īpašnieks, kurš kļuvis agresīvs un iesitis klientam par to, ka viņš atradies autoservisa īpašnieka privātīpašumā.

Likumsargi aizturējuši agresīvo autoservisa īpašnieku, kurš notikuma brīdī bijis manāmā alkohola reibumā. Policisti noskaidrojuši, ka autoservisa īpašnieks dzimis 1980. gadā, bet cietušais ir 1967. gadā dzimis vīrietis.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!