Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Pirmdienas, 2. janvāra, vakarā Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devušies uz izsaukumu Ķengaragā, kur saņemta sūdzība par varmācīgu ģimenes konfliktu.

Pašvaldības policijā portālu "Delfi" informēja, ka kārtības sargi notikuma vietā sastapuši izsaucēju. Sieviete pastāstījusi, ka starp kaimiņiem izcēlies konflikts. Kaimiņiene dzirdējusi, ka pret sienām mestas mēbeles un pēc tam atskanējuši vairāki sievietes kliedzieni. Rezultātā konfliktā iesaistītā sieviete uz kādu laiku izdzīta no savas mājvietas.

Policisti devušies uz norādīto dzīvokli, kur viņiem dzīvokļa durvis atvēris pamatīgi iereibis vīrietis. Dzīvoklī atradusies arī vīrieša dzīvesbiedrene, savukārt uz grīdas bijuši vairāki saplēsti stikli un izmētātas mēbeles. Aplūkojot sievieti, vizuāli izskatījies, ka viņa konflikta laikā varētu būt cietusi un, iespējams, viņai ir nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Vairākkārtīgi jautājot par mediķu izsaukšanu, sieviete no medicīniskās palīdzības atteikusies. Pašvaldības policisti sievietei izskaidrojuši, ka ir iespējams varmāku nošķirt un noteikt tuvošanās aizliegumu, tomēr viņa no jebkādas palīdzības atteikusies.

Pārbaudot vīrieša datus, pašvaldības policisti konstatējuši, ka agresīvais vīrietis izsludināts meklēšanā. Vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!