Foto: Valsts policija

Naktī uz 12. septembri Valsts policija par zādzību no automašīnas Ķengaragā aizturējusi kādu 1982. gadā dzimušu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Naktī uz 12. septembri Ķengaragā, Lokomotīves ielā, kāds aculiecinieks pamanīja aizdomīgu vīrieti, kurš pa logu ielīdis "Peugeot" markas automašīnā.

Aculiecinieks par redzēto nekavējoties paziņojis Ķengaraga iecirkņa policistiem. Likumsargi ieradušies notikuma vietā un netālu no apzagtās automašīnas aizturējuši 1982.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atraduši no automašīnas nozagtu navigācijas ierīci.

Aizturēto policisti nogādājuši iecirknī, kur noskaidrojuši, ka vīrietis jau agrāk vairākkārt tiesāts par zādzībām no automašīnām. Pret aizturēto policijā sākts kriminālprocess par zādzību no automašīnas. Svētdien, 20. septembrī, tiesa aizturētajam piemērojusi apcietinājumu.

Navigācijas ierīce atdota tā likumīgajam īpašniekam.

Tāpat notikuma vietā policisti atraduši automagnetolu, kuru garnadzis, iespējams, nozadzis no citas automašīnas. Likumsargi aicina aplūkot attēlā redzamo automagnetolu. Gadījumā, ja īpašnieks atpazīst šo automagnetolu kā savu, viņš aicināts zvanīt uz tālruņa numuriem 67086800, 67086846 vai 110, vai personīgi vērsties Rīgas Ķengaraga iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!