Foto: DELFI
Sestdien Rīgā, kinoteātrī "Forum Cinemas", filmas "Melnais gulbis" seansa laikā sašauts kāds vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, pēc sākotnējās informācijas, starp personām noticis lokāls konflikts, kas pāraudzis ieroča pielietošanā. Iespējamais šāvējs aizturēts.

"Forum Cinemas" pārstāvji atteicās sniegt jebkādus komentārus par notikušo, nepaskaidrojot informācijas nesniegšanas iemeslus.

Pēc notikušā kinoteātrī bija ieradušies Valsts policijas darbinieki un mediķi. Tikmēr "Forum Cinemas" šovakar turpina darbu kā ierasts un nekas neliecina par notikušo traģēdiju.

Kā pastāstīja kāda aculieciniece, negadījums noticis filmas "Melnais gulbis" seansa beigās, kad uz ekrāna jau rādīti titri. No zāles aizmugures pēkšņi atskanējis šāvienam līdzīgs troksnis.

Zālē esošie cilvēki bija neizpratnē par notikušo, taču īpaša panika nesekoja, atstāstīja lieciniece. Īsi pēc šāviena cilvēki sākuši saukt ārstu, bet iespējamais šāvējs nekur neesot bēdzis.

Kā informēja policijas pārstāve Pildava, persona, kura varētu būt izdarījusi šāvienu, patlaban ir aizturēta un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Pirms šāviena nekas neliecināja, ka kinozālē ir izcēlies konflikts, piebilda aculieciniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!