Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki aizturējuši AS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētāju Nainu Cibuļsku, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.
KNAB Sabiedrisko attiecību un izglītošanas nodaļas vadītāja Diāna Kurpniece nedz apstiprināja, nedz noliedza šo informāciju. Kurpniece norādīja, ka birojs šīs ziņas nekomentēs.

Sazinoties ar "Rīgas Centrāltirgu", sekretāre teica, ka Cibuļskas trešdien nav darbā un viņa nebūs sastopama, citus komentārus viņa nesniedza.

"Rīgas Centrāltirgus" padomes priekšsēdētājs Vents Balodis a apstiprināja, ka tirgus sekretāre ir viņu informējusi par to, ka Cibuļska ir aizturēta, iespējams, uz 48 stundām.

"Es neesmu saņēmis rakstisku informāciju no KNAB, un man nav informācijas par to, kādi ir iemesli aizturēšanai. Zinu, ka aizturēts viņas dēls un jurists, kuri ir kompanjoni kādā firmā, bet es domāju, ka tam nav saistības ar "Rīgas Centrāltirgu"," stāstīja Balodis.

Viņš teica, ka gadījumā, ja aizturēšana būs ilgāka, padome lems par tirgus vadītājas vietas izpildītāja iecelšanu.

Rīgas mērs Jānis Birks (TB/LNNK) norādīja, ka KNAB aizturējis tirgus vadītāju un viņas juristu.

Birks uzdevis Rīgas domes Uzņēmējdarbības pārvaldei izanalizēt situāciju un nodrošināt, lai "Rīgas Centrāltirgus" darbība netiktu traucēta.

Cibuļska ir "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētāja kopš 2005.gada. Viņa 2005.gadā kandidēja Rīgas domes vēlēšanās no Zaļo un zemnieku savienības saraksta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!