Foto: DELFI
Ceturtdien, 18.decembrī, Kocēnu novada Kocēnu pagastā nenoskaidrots autovadītājs ar savu spēkratu izraisījis sadursmi ar 1994.gadā dzimuša vīrieša vadītu BMW 318 markas automašīnu. Pēc avārijas tās izraisītājs notikuma vietu pametis, par to neziņojot policijai.

Kā portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā, pēc sākotnējās sadursmes BMW spēkrats ietriecās priekšā stāvošajā "Audi 80" automašīnā, kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis. Avārija notikusi pulksten 17:11. Tajā cieta BMW autovadītājs, 1976.gadā dzimusi sieviete un 1996.gadā dzimis jaunietis.

Pulksten 09:30 1952.gadā dzimusi sieviete ar "Volkswagen Polo" markas automašīnu utoceļa Kuldīga - Aizpute - Līči 49.kilometrā iebraukusi pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar citu "Volkwagen" spēkratu.

Policija skaidroja, ka "Volkswagen Polo" vadītāja nebija ņēmusi vērā ceļa meteoroloģiskos apstākļus, kā arī nebija izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu. Līdz ar to autovadītāja nebija tikusi galā ar spēkrata vadību,

Abu automašīnu sadursmē cieta 1988.gadā dzimušais "Volkwagen" vadītājs un 1989. gadā dzimis vīrietis.

Pulksten 15:37 Amatas novada Drabešu pagastā, autoceļa Umurga – Cēsis - Līvi 41.kilometrā 1989.gadā dzimusi sieviete ar BMW 320 nobraukusi no ceļa braucamās daļas un apgāzusies.

Autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Kopumā ceturtdien Valsts policija reģistrējusi 72 ceļu satiksmes negadījumus, no kuriem 30 avārijas notikušas Rīgas apkaimē. 16 negadījumos cietis 21 cilvēks.

Astoņi šoferi pieķerti braucam alkohola vai narkotisko vielu reibumā, bet 159 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!