Foto: PantherMedia/Scanpix
Meitenei, kas vasarā apsūdzēja savu priekšnieku fiziskas vardarbības pielietošanā kādā Rīgas kebabu ēstuvē, ekspertīzē nav konstatēti miesas bojājumi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Dairis Anučins apliecināja, ka ir saņemti ekspertīžu atzinumi no Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra un tiesu eksperti savā atzinumā norāda, ka meitenei nav konstatēti miesas bojājumi.

"Līdz ar to policijai, vadoties no saņemtā atzinuma, šajā gadījumā nav pamata turpināt administratīvās lietas izskatīšanu," viņš sacīja.

Portāls "Delfi" augustā vēstīja par iespējamu incidentu Rīgas kebabu ēstuvē, proti, kāda bijusī ēstuves darbiniece vainoja fiziskā vardarbībā savu priekšnieku - ārvalstnieku.

Savukārt ēstuves īpašnieks kā galveno konflikta cēloni minēja naudu - 17 gadus vecā meitene un viņas māte centušās no viņa izspiest morālo kompensāciju.

Saskaņā ar meitenes mammas Intas (vārds mainīts) stāstīto 11. jūlija vēlā vakarā viņai piezvanījuši bērni no Rīgas un pastāstījuši, ka 17 gadus veco Inesi (vārds mainīts) piekāvis viņas darba devējs - ārvalstnieks no kādas Dienvidāzijas valsts.

Inta iepriekš portālam "Delfi" uzsvēra, ka nekāda nauda no ēstuves īpašnieka netiek prasīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!