Foto: stock.xchng
Daugavpilī kopīgas alkohola lietošanas laikā kāds vīrietis sadūris sievieti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

1964. gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrasts 15. septembrī kādā dzīvoklī Daugavpilī. Kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo sievieti un kādu vīrieti izcēlies konflikts, kura laikā sievietei nodarīti miesas bojājumi, tajā skaitā, arī durta brūce.

Pašlaik iespējamajai vainīgajai personai ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Policija turpina izmeklēšanu un ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess.

Aizvadītajā nedēļā Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki, veicot operatīvos pasākumus un izmeklēšanu, noskaidroja 1940. gadā dzimuša vīrieša, kurš agrāk sodīts par vardarbīgu noziegumu izdarīšanu, saistību ar tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies cietušās nāve.

Saskaņā ar Krimināllikuma 125. panta 3. daļu šādam noziegumam paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!