Rīgā, Bruņinieku un Avotu ielas krustojumā, trešdienas rītā saskrējušās trīs ceļu policijas automašīnas, taču cilvēki negadījumā nav cietuši.
Valsts policijas preses nodaļā pastāstīja, ka visi trīs policijas trafarētie dienesta automobiļi, kuri brauca rindā viens aiz otra, ap plkst.8 saskrējušies Bruņinieku un Avotu ielas krustojumā. Pagaidām nav sīkākas informācijas par avārijas apstākļiem.

Ceļu policijas pārvaldes (CPP) priekšnieks Visvaldis Puķīte pastāstīja, ka visas trīs avārijā iesaistītās automašīnas ir CPP specrotas transportlīdzekļi un darbinieki sadursmes brīdī devušies uz plānošanas sanāksmi CPP ēkā. Viņš informēja, ka par notikušo tiks ierosināta dienesta pārbaude, lai gan jau šobrīd esot skaidrs, ka vainīgs bijis aizmugurē braucošās auto šoferis.

Puķīte apliecināja, ka vainīgais noteikti saņemšot sodu - administratīvo brīdinājumu vai desmit latu naudas sodu, kā arī noteikumos paredzēto vienu soda punktu.

Divas no sadursmē iesaistītajām automašīnām bojātas nedaudz un jau trešdien dosies darba uzdevumā, bet trešajai būs nepieciešams remonts, kura izmaksas no savas kabatas segšot vainīgais.

Šādi gadījumi negadoties bieži - apmēram reizi desmit gados.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!