Kuldīgā otrdien notikusi smaga autoavārija, kurā bojā gājuši četri cilvēki, savukārt viens cilvēks ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.
Planīcas ielā 63 vieglā automašīna "Audi 200" saskrējusies ar autobusu "LAZ". Visi bojā gājušie bija automašīnas "Audi 200" pasažieri, savukārt avārijā cietusī sieviete braukusi autobusā.

Kuldīgas ceļu policijas dežūrdaļā paskaidroja, ka avārijā vainojams vieglās automašīnas vadītājs, kurš lielā ātrumā nav spējis novaldīt savu braucamo un ieskrējis satiksmes autobusā, kurš kursējis no Mežvaldes uz Priedaini.

Pagaidām policijas darbinieki noskaidro bojā gājušo personības. Noskaidrots, ka vienai bojā gājušai vēl nav bijuši 15 gadi.

Savukārt autobusā braukuši vairāki cilvēki, taču cietusi viena sieviete, kuras stāvoklis, pēc policijas darbinieka teiktā, neesot smags. Viņa guvusi vieglu galvas traumu.

Tāpat ceļu policistiem esot aizdomas, ka vieglās automašīnas šoferis bijis alkohola reibumā, taču to noskaidrošot tikai ekpretīze.

Lai atbrīvotu satiksmes negadījumā bojā gājušos cilvēkus, VUGD speciālistiem nācies sagriezt automašīnas durvis un grīdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!