Desmitgadīgā dobelniece Diāna Kozlovska, iespējams, varētu būt gājusi bojā nejaušības dēļ, taču vēlāk notikušais varētu būt slēpts, atdarinot seksuāla rakstura noziegumu, otrdien vēsta laikraksts "Diena".
Laikraksta rīcībā esošā informācija liecina, ka meitenei bijusi gan galvas trauma, kas iegūta ne sitiena rezultātā, kā arī uz kakla ļoti spēcīga žņaudziena pazīmes. Ap kaklu atrastas meitenes pašas apakšbikses, kas, sasietas virves formā, varētu būt bijis žņaugšanas līdzeklis.

Laikraksts norāda, - lai arī meitenes līķis bija puskails, nekādas seksuālās vardarbības pazīmes netika atklātas. Patlaban neesot skaidrs, no kā tieši iestājusies Diānas nāve — no iegūtās traumas vai žņaugšanas rezultātā. Izmeklētājiem ir versija, ka žņaugšana bijusi tikai seksuāla rakstura nozieguma imitācija, kas veikta jau pēc Diānas nāves.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, Diānas māte policijai esot sniegusi, iespējams, nepatiesu informāciju gan par to, kad pēdējo reizi meitene redzēta, gan par to, kas viņai bijis mugurā. Tāpat māte esot teikusi, ka Diānai nav mobilā telefona, lai gan tāds ir bijis – to meitenei dāvinājis viņas īstais tēvs. Tiesa, telefons vēlāk atrasts izslēgts meitenes mājās.

Jau vēstīts, ka Diāna Dobelē pazuda 14.augustā, bet viņu nogalinātu atrada 8.septembrī, pāris minūšu gājienā no savas dzīvesvietas - purvainā vietā ar nelielu dīķi, kuru vietējie iedzīvotāji izmantoja kā izgāztuvi un kuru policija bija divas reizes pārmeklējusi.

Saistībā ar meitenes slepkavību patlaban aizturēta Diānas māte un patēvs. Policija gan pagaidām neatklāj, par ko tieši viņi aizturēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!