Londonā pazudusi arī pirms pusgada Jūrmalā pazudušā krievu izcelsmes ASV miljonāra un uzņēmēja Leonīda Rožeckina dēls un sieva, trešdien raksta "Bizness&Baltija" (B&B).

Atsaucoties uz "Sunday Express", B&B norāda, ka Rožeckina sieva, Nataļja Belova kopā ar trīs gadus veco dēlu Maksimilianu uz Londonu aizbrauca pēc tam, kad Latvijā pazuda Rožeckins. Lielbritānijā sievieti un zēnu apsargājuši pieci miesassargi. Belova ar zēnu pazudusi, kad kādu dienu, neatstājusi nekādas ziņas, devusies prom no mājām un nav atgriezusies. Par abu likteni ziņu nav arī Ņujorkā dzīvojošajai Rožeckina mātei Elvīrai.

Rožeckins Jūrmalā pazuda 16. martā. Vēl joprojām nav skaidri notikušā apstākļi, tomēr policija jau pirms vairākiem mēnešiem atzina, ka diez vai uzņēmēju izdosies atrast dzīvu. Rožcekina mājā tika atrastas asinis, kas kā noskaidrots ekspertīzē, bijušas tieši viņa asinis. Aizdomās par saistībā ar notikušo policija aizturēja divus pie Rožeckina strādājošus vīriešus, taču vismaz attiecībā uz vienu, aizdomas par iespējamu līdzdalību Rožeckina aizturēšanā neguva apstiprinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!