Foto: F64

Jau kopš brīža, kad kļuva zināms, ka par kukuļņemšanu aizdomās turētā bijusī Rīgas domes amatpersona Ārija Stabiņa ir pazudusi, ir aizdomas, ka viņa varētu būt aizbēgusi uz ārzemēm, taču pagaidām prokuratūra un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) viņu meklē tikai Latvijā.

To ceturtdien vēsta laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze", kam prokuratūras un KNAB pārstāvji apliecinājuši, ka Stabiņa nav izsludināta starptautiskajā meklēšanā.

"Delfi" jau vēstījis, ka par kukuļņemšanu aizdomās turētā bijusī Rīgas domes Dzīvokļu pārvaldes priekšniece Stabiņa ir pazudusi. Raidījums "Nekā personīga" jūnija vidū ziņoja, ka viņa bērniem atstājusi vēstuli, no kuras izriet, ka Stabiņa pametusi Latviju.

"Neatkarīgā Rīta Avīze" ceturtdien atgādina, ka tā dēvētajos treknajos gados Latvijas iedzīvotāji varēja iegādāties nekustamos īpašumus tādās valstīs kā Bulgārija, Spānija un Ēģipte. Lai arī Stabiņa savā deklarācijā nav norādījusi, ka viņai piederētu īpašums kādā ārvalstī, laikraksts pieļauj, ka viņai vai viņas bērniem tieši vai pastarpināti tomēr varētu piederēt kāds nekustamais īpašums.

Vislabākā "slēptuve" varētu būt Ēģipte, kur patlaban plosās nemieri un ar ko Latvijai nav noslēgts līgums par krimināli vajātu personu izdošanu, pieļauj laikraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!