Sestdien Latvijas un Krievijas hokeja izlašu spēles skatīšanās laikā kautiņš izcēlies Rīgā pie Kongresa nama, kur izvietota fanu telts.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja aculiecinieki, kautiņš sācies spēles otrā perioda laikā. Uz notikuma vietu ieradās vairākas policijas ekipāžas, kā arī vairākas neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas.

Rīgas pašvaldības policija portālu "Delfi" informēja, ka notikušā incidenta rezultātā Valsts policija aizturējusi vienu iesaistīto personu, savukārt trīs personas esot hospitalizētas. 

Fanu telts organizatori "Latvijas Fanu organizācija" norādīja, ka incidents noticis ārpus telts robežām. Kā jau mēdz būt šādos gadījumos, "kāds iedzēris pa daudz, nokritis, atsities pret bruģi", skaidroja Fanu telts pārstāvji. Bijis arī mazs kautiņš, grūstīšanās. Tieši fanu telts pārstāvji paši izsaukuši gan mediķus, gan policistus.


Organizatori nemācēja teikt, vai cietis tikai viens cilvēks, vai vairāki. Tomēr fanu telts pārstāvji uzsvēra, ka incidents nav saistīts ar spēles skatīšanos, jo teltī ļoti mierīgi fanojuši gan Latvijas izlases atbalstītāji, gan Krievijas izlases līdzjutēji.

Atgādinām, ka Latvijas izlase pasaules čempionātu sāka ar kārtējo "sauso" zaudējumu, ar 0:6 piekāpjoties Krievijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!