Foto: DELFI
Policija meklē automašīnas "Lexus" vadītāju, kurš ceturtdien Rīgā ignorēja luksofora sarkano gaismu, muka no policijas un izraisīja avāriju, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Policisti ap pulksten 17 pamanīja kādu brūnas krāsas automašīnu "Lexus" ar valsts reģistrācijas numuru EN4111, kas sastrēguma laikā šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas pa pretējo braukšanas joslu.

Ar ieslēgtām bākugunīm policisti devās pakaļ agresīvajam braucējam, taču "Lexus" vadītājs izlēma mukt. Krustpils un Katlakalna ielu krustojumā bēglis ietriecās automašīnā "Peugeot", bet, neraugoties uz to, turpināja braukt tālāk.

Ņemot vērā to, ka bēgošā automašīna jau bija izsludināta meklēšanā, policijas ekipāža nolēma neturpināt pakaļdzīšanos, bet pārliecināties par "Peugeot" pasažieru veselību. Negadījumā iesaistītajiem steidzama palīdzība nebija vajadzīga, tādēļ policija turpina likumpārkāpēja meklēšanu.

Pēc brīža "Lexus" automašīna tika atrasta Dārziņos, bet vadītājs to bija pametis. Tālāk šofera meklēšanu pārņēma Valsts policija. Ja kāda rīcība ir informācija par transportlīdzekļa iespējamo vadītāju, likumsargi aicina zvanīt Valsts policijai pa tālruni 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!